Izvor:
07.02.2019 u 08:35
0

POVRATAK FUDBALSKOG STRUČNJAKA: Murinjo stigao u Milano na pregovore sa Interom!

Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo doputovao je u Milano kako bi se sastao sa sportskim direktorom Intera Ðuzepeom Marotom i pregovarao oko povratka na "Ðuzepe Meacu".

Italijanski mediji prenose da je doskorašnji menadžer Mančester Junajteda opcija za "neroazure" pošto je, nakasnije do kraja sezone, "viđen" odlazak trenera Lućana Spaleta zbog slabih rezultata.

Murinjo je na klupi italijanskog velikana bio u periodu od 2008. do 2010. godina kada je osvojio čuvenu "tripletu", prethodno i još jedan Skudeto, pre nego što je otišao u Real Madrid.

Već je dao najavu da bi voleo da se jednog dana vrati u Inter, ali isto tako baš i u Real, nakon što je smenjen u Junajtedu 18. decembra.

Inter je u potrazi za dugotrajnim rešenjem na klupi, a u opticaju je i Antonio Konte.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter