Izvor:
22.09.2016 u 13:26
0

PROBLEM ZA BARSU: Mesi na dužoj pauzi zbog povrede (VIDEO)

Barselona ni drugi put uzastopno u Primeri nije ostvarila pobedu, ali više od rezultata brine povreda Lionela Mesija. Katalonci su na svom stadionu odigrali nerešeno sa Atletikom iz Madrida 1:1, a od 59. Minuta su igrali bez Mesija.

Argentinac se posle jednog duela sa Dijegom Godinom požalio na bol u preponama i napustio je teren. Ubrzo je stigla potvrda da stvar nije nimalo naivna, jer će Mesi pauzirati tri nedelje.

On će propustiti mečeve protiv Sportinga i Selte u Primeri, Borusije iz Menhengladbaha u Ligi šampiona, kao i duel protiv Perua, koji Argentina igra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Veruje se da će biti spreman za utakmicu protiv Mančester sitija u trećem kolu Lige šampiona, koja se igra na „Kamp Nou“ 19. oktobra.

Happytv.rs
Foto: Twitter/Champions League

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter