Izvor:
22.09.2016 u 13:49
0

DOBRA VEST ZA SRBIJU: FIFA daje zeleno svetlo, Krkić debituje za „orlove“ 2017. godine

Priču o derbiju vrlo brzo je zamenila jedna druga fudbalska vest. Kao grom je odjeknula informacija da bi Bojan Krkić mogao da oguče dres „orlova“. Podsetimo, u pitanju je fudbaler koji je rođen u Španiji od oca Srbina i majke Špankinje.

On je odigrao samo jedan zvaničan meč za „furiju“ i to 2008. godine. Pravila Svetske fudbalske federacije (FIFA) su jasna, a to je da igrač nema pravo da promeni reprezentaciju, ako je za neku odigrao makar minut u zvaničnoj utakmici. Ipak, čini se da će FIFA da napravi ustupak našem fudbalskom savezu.

Kako „Kurir“ saznaje od izvora upućenog u ceo slučaj, FIFA će dati pozitivan odgovor. Fudbalski savez Srbije ne bi ni pokretao celu priču da nije imao garancije da slučaj može imati pozitivan ishod. To znači da bi Krkić već 2017. mogao da obuče dres „orlova“.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube Printscreen/allison mackillop

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter