Izvor:
22.09.2016 u 14:30
0

Sikimić zadovoljan pobedom u Kupu, ali se raduje zbog jednog igrača

Fudbaleri Crvene zvezde su prebrodili prvu prepreku u Kupu Srbije, pošto su u Čelarevu savladali ČSK sa 3:0. Tačku na utakmicu je stavio Predrag Sikimić, koji se tako uspešno vratio posle pauze zbog crvenog kartona.

Znao sam da će biti teško na početku, žestoka borba je bila dok ih nismo „otvorili“, a posle je već sve bilo lakše. O ČSK-u sam znao da su u rangu sa Bačkom, beleže odlične rezultate od starta sezone. Dobar fudbal igraju, takvim ekipama je teško dati prvi gol. Na 0:1 su imali šanse i moram da priznam da mi je laknulo kada smo postigli i drugi pogodak – rekao je Sikimić za sajt crveno-belih.

Njega posebno raduje što se pogotkom vratio na teren. Sikimić je dobio crveni karton na prvenstvenom meču protiv Novog Pazara kada je neoprezno intervenisao i udario golmana Pazaraca Mladena Živkovića u glavu.

Dosta toga se izdešavalo u poslednje vreme i sve mi je jako teško palo. Čujem se sa golmanom Živkovićem, on se za nekih desetak dana vraća u trenažni proces što me mnogo raduje. To mi je mnogo bitnije, ali naravno da sam srećan i zbog gola, to mnogo znači svakom špicu.

Crveno-beli već razmišljaju o narednom protivniku.

Ova pobeda, pored obezbeđenog plasmana u osminu finala, znači nam mnogo na psihološkom planu. Svaka utakmica posle derbija je teška, a čeka nas za vikend okršaj sa prvoplasiranom Vojvodinom. Sigurno će doći naoštreni, očekujem tešku utakmicu , ali verujem u pobedu. To nam je prilika da im preotmemo prvo mesto i da ga ne ispuštamo do kraja sezone – zaključio je Sikimić.

Izvor: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter