Izvor:
13.02.2019 u 09:47
0

MBAPE: Nejmar i Kavani su nam jako važni, ali nekada mora više vere da se ima u PSŽ!

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape pozvao je javnost da ima više vere u njegov tim, bez obzira na odsustvo Nejmara i Edinsona Kavanija, što je najbolje pokazala pobeda na gostovanju Mančester Junajtedu (2:0).

PSŽ je učinio veliki korak ka četvrtfinalu Lige šampiona, ali strelac drugog gola ističe da još ništa nije završeno.

Moramo da zaustavimo strah. Fudbal se igra na terenu. Nejmar i Kavani su nam jako važni, ali nekada mora više vere da se ima u PSŽ. Nije još sve gotovo, ali smo u dobroj poziciji – rekao je Mbape.

Najbolji mladi fudbaler sveta kaže da će tek biti zadovoljan kada "sveci" obezbede mesto među osam najboljih.

Tada će biti savršeno – poručio je Mbape, koji je na Old Trafordu morao da igra klasičnog napadača, a ne na svojoj poziciji po boku.

Iskusni golman Ðanluiđi Bufon stao u red sa Ikerom Kasiljasom i Edvinom van der Sarom, pošto je 50. put u Ligi šampiona sačuvao mrežu.

Učinili smo da utakmica izgleda lako, sve što smo uradili za 90 minuta bilo je jako važno za dalji nastup u ovom takmičenju. Rizikovali smo, ali nam je Junajted dozvolio da prodišemo u trenucima pritiska. Ovaj trijumf puno vredi – zaključio je 41-godišnji čuvar mreže.

PSŽ je u sjajnoj situaciji pred revanš na "Parku pričeva" 6. marta i zbog toga što će Junajted biti bez isključenog Pola Pogbe.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter