Izvor:
05.05.2016 u 20:21
0

SADA I ZVANIČNO: SLAVOLJUB MUSLIN novi selektor Srbije!

muslin

Iskusni fudbalski stručnjak Slavoljub Muslin novi je selektor Srbije, saopštio je nacionalni fudbalski savez.

On je na današnoj sednici Odbora za hitna pitanja FSS imenovan za naslednika Radovana Ćurčića.

– Sa Muslinom će biti potpisan ugovor do kraja predstojećeg kvalifikacionog ciklusa za Svetsko prvenstvo koje će 2018. godine biti održano u Rusiji, uz automatsku opciju produžetka do eventualnog plasmana u baraž, kao i na sam završni deo Mundijala u slučaju učešća našeg najboljeg nacionalnog tima na svetskoj smotri – navodi se u saopštenju FSS.

Nekadašnji trener Crvene zvezde na klupi državnog tima debitovaće 25. maja u Užicu protiv Kipra.

Muslin je tokom karijere vodio francuske klubove Brest, Po, Bordo, Lans, Le Man, marokanski Vidad, Levski iz Sofije, Metalurg iz Donjecka, kao i ruske Lokomotivu, Himki, Amkar i Krasnodar, Anortozis na Kipru, beloruski Dinamo, kao i belgijske Lokeren i Standard Lijež.

Sa Zvezdom je osvojio tri titule državnog prvaka, uz dva kupa, dok je šampion bio i sa Levskim i Vidadom.

Srbija će u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine igrati u grupi sa Republikom Irskom, Moldavijom, Austrijom, Velsom i Gruzijom.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter