Izvor:
05.05.2016 u 20:34
0

ODLAZI IZ ČELSIJA? Juventus želi da dovede Nemanju Matića!

matic

Italijanski šampion Juventus spreman je da ponudi oko 25 miliona evra za transfer fudbalera Čelsija Nemanje Matića, piše engleski Dejli Ekspres.

Kako se navodi, pregovori dva kluba vode se više od nedelju dana, dok su iz Juventusa uvereni da će na kraju uspešno završiti posao.

Srpski reprezentativac prošle sezone bio je jedan od ključnih igrača u pohodu na titulu Premijer lige, ali je ove, u drugom delu, izgubio status standardnog prvotimca.

Veruje se da će novi menadžer "plavaca" Antonio Konte spreman da se odrekne Matića, za kojeg je već pronašao zamenu u Rađi Naingolanu iz Rome.

Matić drugi put nosi dres londonskog kluba, nakon što je 2009. godine prešao iz slovačkih Košica, a potom se preko Vitesea i Benfike vratio u Čelsi u januaru 2014.

Za nacionalni tim odigrao je 28 utakmica i postigao jedan gol.

Tanjug
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter