Izvor:
27.09.2016 u 14:22
0

MUSLIN NE PRAŠTA: Srpski selektor pravi VELIKI rez pred naredne mečeve

Posle remija sa Irskom (2:2) na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, selektor Srbije Slavoljub Muslin je rekao da je zadovoljan igrom. Ipak, čini se da će za naredne mečeve da napravi određene izmene, a ceh će da plati Predrag Rajković.

On je branio ceo meč protiv Iraca, ali će ga najverovatnije zameniti dosadašnji prvi čuvar mreže „orlova“ Vladimir Stojković. On se ustalio u Notingem forestu, pa će dobiti šansu protiv Moldavije i Austrije.

Što se tiče golmana, viđena je mala nesigurnost Predraga Rajkovića protiv Irske, u međuvremenu je Stojković počeo da brani. Nama je iskusan golman potreban u velikim mečevima, imaće Stojković prednost. Drugih golmana nemam, nećemo da uzimamo strance. Kolarov će biti na boku, pratio sam partije u Sitiju na štoperskoj poziciji, ali nam treba na boku – rekao je Muslin za televiziju Arena Sport.

Izvor: Arena Sport
Foto: Twitter/FSSrbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter