Izvor:
22.03.2019 u 10:59
0

BEZOČNIM I DRSKIM LAŽIMA SELEKTOR KRSTAJIĆ ME JE UVREDIO KAO NIKO NIKADA U ŽIVOTU: Luka Milivojević otvorio dušu! Kapiten Palasa iskren do srži!

Luka Milivojević ostao je dosledan u stavu da, dok Krstajić kormilari reprezentacijom, njega neće biti u nacionalnom timu.

Ne želi kapiten Kristal Palasa da, kako kaže, bude u istoj priči sa ljudima koji trenutno "vedre i oblače" Savezom, zaključno sa aktuelnim selektorom zbog kojeg je na "crnoj listi".

U opširnom razgovoru za list Ekspres, Luka se još jednom osvrnuo na aktuelna dešavanja u reprezentaciji, njegov status i razmišljanja na tu temu, ali i na nedavni intervju Dušana Tadića čije su ga pohvale učinile ponosnim.

– Njegova (Tadićeva) i moja fudbalska filozofija se podudaraju, slično razmišljamo. Mnogo je lepo govorio o mojim fudbalskim kvalitetima, ali me mnogo više raduje to što me je pohvalio kao čoveka. Evo, i sad se naježim kad o tome pričam – rekao je Milivojević.

Na pitanje ko ga je najviše naljutio i uvredio, nije imao ni najmanju dilemu.

– Aktuelni srpski selektor i neki ljudi iz FSS-a. Oni su me ubedljivo najviše povredili kao čoveka. Nikad mi se nije desilo da neko izađe u javnost i da tako drsko i bezočno saopšti čiste laži o meni. Da je u pitanju fudbalska priča, ok, to bi bila polemika, ali ovo što su uradili i te kako prelazi granice dobrog ukusa – kaže Luka još jednom na temu rascepa sa nacionalnim timom, odnosno njegovim rukovodećim delom.

Kurir

Foto: Facebook/Luka Milivojevic

F

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter