Izvor:
30.09.2016 u 20:54
0

POČELA ČISTKA: U Partizanu smenjen trener zbog podrške Bjekoviću

Čelnici Partizana odlučili su da smene trenera svoje filijale Teleoptik Igora Spasića, i to zato što se nije pojavio na nedavnoj skupštini kluba, koja je odložena zbog nedostatka kvoruma.

Zasad ni sa jedne ni sa druge strane ne dolazi zvanična potvrda da je do smene došlo, a još manje da je razlog Spasićeva odluka da podrži Nenada Bjekovića kao kandidata za predsednika, ali imajući u vidu da u Humskoj vlada pravi rat između dve struje, lako se može zaključiti u čemu leži problem.

Ipak, mladi stručnjak i dalje ostaje član Skupštine, tako da se njegovom smenom nije promenio odnos snaga u najvišem klupskom telu, gde i dalje nijedna strana nema potrebnu većinu.

– Trenutno nemam komentar – poručio je Spasić.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/JSDPartizanFan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter