Izvor:
13.04.2019 u 20:56
0

LALATOVIĆ I MILOJEVIĆ NA KONFERENCIJI POSLE UTAKMICE: Složili se da je Zvezda uspešna ali ne i oko titule šampiona!

Trener fudbalera niškog Radničkog Nenad Lalatović, posle današnjeg poraza u duelu sa Crvenom zvezdom (3:0), izjavio je da je trka za titulu šampiona skoro rešena, sa čime se nije složio kolega Vladan Milojević.

Zvezda je novim trijumfom šest kola pre kraja povećala razliku na sedam bodova u odnosu na Nišlije.

– Čestitam Zvezdi na pobedi, 80/90 odsto je završila posao. Imaju najbolji tim i trenera u ligi, zaslužili su to. Nismo se nijednog trenutka nadali tituli, napravio se pritisak u medijima i to nas je opteretilo. Nemamo tim za titulu, ali imamo da uđemo u finale Kupa- rekao je Lalatović na konferenciji za novinare nakon meča.

Bivši kapiten i trener Crvene zvezde priznao je da je bilo teško njegovom timu da se vrati posle prvog poluvremena i dva gola minusa.

– Teško je vratiti se posle 2:0 iz dva penala, poljuljao nas je prvi. Možda je mogao i za nas da svira, moram da pogledam pa da donesem sud. Ipak, pitanje je da li bi to nešto promenilo– rekao je on.

Za razliku od njega, Milojević je i dalje oprezan po pitanju šampionske trke.

– Ne bih se slozio sa Lalatovićem da smo osvojili titulu, on je veliki zvezdaš. Još sam obazriv, ima dosta da se igra i dalje je pritisak tu. Mogu da budem zadovoljan, ali ima još puno da se igra- kazao je Milojević.

On je objasnio da je Zvezda tek osvojila tri boda, računajući do sada da je bilo po jedan i po za svaku pobedu zbog sistema podele.

Milojević se osvrnuo i na povredu Ričmonda Boaćija, dvostrukog strelca.

– Boaći je dobio udarac. Nemam sad informacije, sutra ćemo videti. Nadam se da nije ništa strasno, ne bi bilo dobro da ostanemo bez njega– zaključio je trener crveno-belih.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter