Izvor:
20.04.2019 u 12:55
0

LALATOVIĆ: Znamo naše mogućnosti i nadamo se najboljem!

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović izjavio je danas da njegova ekipa želi da pobedi Partizan u drugom kolu plej-ofa Superlige i napravi veliki korak ka osvajanju drugog mesta.

On je istakao da je sad potrebno zaboraviti duel u Kupu pre tri dana u Humskoj, koji su crno-beli dobili 1:0.

O tome ćemo razmišljati za nešto manje od mesec dana kada je na programu revanš, mada sam mišljenja da nismo imali sreće i da smo izgubili iz jednog šuta, ali i dalje imamo lepu šansu da se plasiramo u finale. Nas u nedelju čeka jedna lepa utakmica, protiv rivala koji igra sve bolje i protiv koga želimo pozitivan rezultat kako bi se približili osvajanju drugog mesta, koje smo i zaslužili po svemu što smo prikazali ove sezone – rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, ekipe se odlično poznaju, često su igrali jedni protiv drugih, tako da nekih iznenađenja neće biti.

Mi ćemo pokušati da se na našem terenu nametnemo, da pokažemo da dva vezana poraza nisu ostavila traga na nas i ako nam se ukaže prilika probaćemo da pobedimo. Partizan ima sjajne igrače, moj kolega Savo Milošević radi dobar posao i mnogo je unapredio igru svog tima. Mi ih respektujemo, ali znamo naše mogućnosti i nadamo se najboljem. Jesenas smo ih ispustili u Nišu iako smo vodili sa 2:0 i sada želimo da to ispravimo – poručio je Lalatović.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se sutra od 18.30 sati na "Čairu".

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Nenad Lalatovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter