Izvor:
03.10.2016 u 19:53
0

ODLAZI IZ ZVEZDE: Štoper napušta srpskog šampiona

Kada se prvi put pojavila vest o tome da Crvena zvezda više ne računa na francuskog štopera Tomasa Fibela, s Marakane je stigao tihi, kurtoazni demanti. Ipak, poslednje dešavanja i izbor stručnog štaba definitivno su potvrdili da je nekadašnji član Mordovije samo papirološki igrač srpskog šampiona. Praktično, on može da se svrsta u kategoriju bivših, onih koji nisu uspeli da opravdaju velika očekivanja u Ljutice Bogdana.

Doveden kao nova verzija Ibrahima Gaja, štopera koji je ostavio ozbiljan trag u Crvenoj zvezdi, kao neko ko će dati čvrstinu ranjivoj odbrani srpskog šampiona, Tomas Fibel je više podsećao na Omegu Robertsa. Ili na Brazilca Edsona, čije partije predstavljao etalon za loše procene u poslednjoj liniji.

Ljudi u Crvenoj zvezdi već mogu da počnu da razmišljaju o tome kako da ih razvod braka sa Tomasom Fibelom što jeftinije košta. Prosto: momak rođen 1986. godine nije iaskoristio šansu koju je nesebično dobio.

Fibel je vezan ugovorom za Crvenu zvezdu do juna 2018. godine. Do sada je odigrao četiri prvenstvena i šest evropskih mečeva za Crvenu zvezdu. Sve ukazuje da će ostati na toj brojci.

Mozartsport

Foto:Twitter/PancevoMOJKraj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter