MUSLINOVA GLAVOBOLJA: Rezerve napadaju Moldaviju

 

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra od 20.45 časova igra protiv Moldavije utakmicu drugog kola kvalifikacija za plasman na Svetsko prvensto u Rusiji. Za izabranike Slavoljuba Muslina ovo će biti prilika da osvajanjem tri boda nadoknade propuštemo iz nedavnog duela sa Republikom Irskom, kada je na domaćem terenu osvojen samo bod.

Iako Moldavija važi za autsajdera u grupi orlovi ističu da respektuju rivala i maksimalno ozbiljno ulaze u predstojeću utakmicu. Srpski reprezentativci moraju ozbiljno da uđu u meč oz prostog razloga što većina njih u poslednje vreme ne igra zapaženu ulogu u svojim klubovima.

Veliko osveženje za državni tim mogao bi biti Nemanja Radoja, koji je dao zmačajan doprinos pobedi svoje Selte na Barselonom. U državni tim ušao je naknadno, pošto se povredio Maksimović. Ovaj momak bi mogao da bude od velikog značaja na sredini terena uz Tadića i Kostića, koji su od veznih igrača jedini imali zapažene uloge u klubovima.

Največi problem Muslinu će biti kako da ukomponuje odbranu. Kolarov se vraća u tim, ali ostali članovi poslednje linije su na klupi Ivanović i Mladenović, ili su šansu dobili na kašičicu. Golman Stojković je branio iako je primio dva gola, ali je u ranijim reprezentativnim mečevima dokazao sigurnost čak i kada nije bio starter u klubu.

- U novom smo ciklusu, krenuli smo sa velikim samopouzdanjem, moramo da gazimo idemo da savladamo Moldaviju. Neće biti lako bolji smo na papiru, a na terenu moramo da pobedimo kako god znamo i umemo - kazao je Stojković.

Sa napadačima takđe nije mnogo bolja situacija. Sva tri špica Mitrović, Pavlović, Stojiljković su u poslednje vreme više na klupi nego na terenu.

Happy.rs

Foto: Twitter/sportcrnagora

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Ispovesti
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro