Izvor:
05.10.2016 u 18:12
0

OBJASNIO ŠTA JE TEŠKO: Srpski trener održao lekciju kapitenu

Siniša Mijajlović je na konferenciji za medije posle pobede nad Fiorentinom dobio pitanje da li je teško 22-godišnjem Marku Benasiju da se nosi sa pritiskom kapitenske trake, na šta je usledio odgovor koji odzvanja Apeninima.

– Teško je kada treba da ustanete svako jutro u četiri, da radite od šest do kraja dana, da ne znate kada ćete stići kući, i da i dalje nemate dovoljno novca da platite račune na kraju meseca. E, to je teško. Nositi kapitensku traku treba da bude zadovoljstvo i ponos za svakog igrača. Benasi je srećan čovek, kao i svi mi koji možemo da se bavimo fudbalom na ovom nivou – izjavio je Miha u svom stilu.

La Gazeta delo Sport je ove Mihine reči okačila na svom Fejsbuku i za manje od 48 sati dostigla 1,2 milion pregleda i najveći broj komentara i reakcija, tvrdi ovaj list.

Kutaknet

Foto: Twitter/FutboolFlchajes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter