18°C

Beograd

REKORDER: Pogledajte gde je završio legendarni kapiten

Partizan i solunski PAOK odigraće u subotu prijateljski meč na stadionu u Humskoj. Ovaj duel obeležiće jubilej dugogodišnjeg kapitena Saše Ilića. On će u subotu odigrati 791. utakmicu za Partizan i tako se izjednačiti sa još jednom legendom crno-belih Momčilom Vukotićem, koji je postavio dosadašnji rekord.

Ulaznice za meč Partizan - PAOK prodaju se posredstvom Tiketlajna, po cenama od 200 dinara za južnu, a po 400 za istočnu i zapadnu tribinu. U čast Saše Ilića, koji izjednačava rekord Momčila Vukotića po broju odigranih utakmica za Partizan, svaki navijač će, osim ualznice, dobiti i onu na kojoj je lik legendarnog kapitena.

U Humskoj su štampali i određeni kontigent ulaznica namenjenih navijačima spremnim da izdvoje 800 dinara kako bi dobili najbiolja mesta na istoku i zapadu, a na poklon im sleduje svojeručno potpisana ulaznica Saše Ilića.

Za ovu priliku urađen je poseban dres za igrače. Biće bele boje, a zlatnim slovima izvezena su imena Partizana i PAOK, datum odigravanja utakmice, ime kapitena crno-belih i broj 791.

Happy.rs

Foto: FK Partizan

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar