Izvor:
05.10.2016 u 21:44
0

REKORDER: Pogledajte gde je završio legendarni kapiten

Partizan i solunski PAOK odigraće u subotu prijateljski meč na stadionu u Humskoj. Ovaj duel obeležiće jubilej dugogodišnjeg kapitena Saše Ilića. On će u subotu odigrati 791. utakmicu za Partizan i tako se izjednačiti sa još jednom legendom crno-belih Momčilom Vukotićem, koji je postavio dosadašnji rekord.

Ulaznice za meč Partizan – PAOK prodaju se posredstvom Tiketlajna, po cenama od 200 dinara za južnu, a po 400 za istočnu i zapadnu tribinu. U čast Saše Ilića, koji izjednačava rekord Momčila Vukotića po broju odigranih utakmica za Partizan, svaki navijač će, osim ualznice, dobiti i onu na kojoj je lik legendarnog kapitena.

U Humskoj su štampali i određeni kontigent ulaznica namenjenih navijačima spremnim da izdvoje 800 dinara kako bi dobili najbiolja mesta na istoku i zapadu, a na poklon im sleduje svojeručno potpisana ulaznica Saše Ilića.

Za ovu priliku urađen je poseban dres za igrače. Biće bele boje, a zlatnim slovima izvezena su imena Partizana i PAOK, datum odigravanja utakmice, ime kapitena crno-belih i broj 791.

Happy.rs

Foto: FK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter