Izvor:
15.05.2019 u 10:31
0

SPREMNI SU NA OVAJ KORAK: Čelsi će otpustiti Sarija!

Londonski Čelsi spreman je da otpusti menadžera Mauricija Sarija.

Prema pisanju tog lista, vlasnik Čelsija Roman Abramovič blizu je da otpusti Italijana zbog njegovog lošeg odnosa sa navijačima, čak iako sa "plavcima" osvoji Ligu Evrope.

Bivši trener Napolija je londonski klub vratio u Ligu šamiona, odveo ga i u dva finala – Liga kupa i Lige Evrope, ali njegova fudbalska filozofija nije naišla na podršku navijača.

Kako se navodi, Roma i Milan su potencijalni klubovi u kojima bi Sari mogao da nastavi karijeru, a kao treća opcija pominje se i klupa italijanskog šampiona Juventusa ukoliko Masimilijano Alegri iznenađujuće ode.

Sari je na "Stamford bridz" stigao u leto 2018. godine, a prethodno je bio trener Napolija, Empolija i Sorenta.

Sa Čelsijem je ove sezone došao do trećeg mesta u Premijer ligi, a 29. maja u finalu Lige Evrope protiv Arsenala boriće se za trofej.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter