Izvor:
06.10.2016 u 00:09
0

MOŽDA I KLJUČNI MEČ ORLOVA: Evo šta su poručili Muslin i Tošić!

Srpski fudbalski reprezentativac Zoran Tošić rekao je danas da očekuje tešku utakmicu u Moldaviji, ali i pobedu.

– Mislim da nas očekuje teška utakmica, danas nema lakih protivnika, pogotovo kad gostuješ. Oni će biti motivisani dodatno zbog poraza u prvoj utakmici, ali mi razmišljamo samo o pobedi i sve ćemo uraditi da dođemo do nje – izjavio je fudbaler moskovskog CSKA na konferenciji za novinare u Kišinjevu.

Da je pobeda jedina opcija ponovio je i selektor Slavoljub Muslin.

– Moramo da skupljamo bodove i na neki način nadokandimo izgubljena dva protiv Iraca koja smo zaslužili – rekao je selektor.

Muslin je kazao da Moldavci ni u čemu ne mogu da iznenade srpski tim.

– Ne verujem da mogu da nas iznenade, ne znamo samo sastav, ali uradili smo analizu i imaćemo odgovor na sve opcije tokom igre – istakao je on.

Selektor Srbije istakao je da zna koji će igrači početi utakmicu.
– Nemam dilemu oko sastava, igrači znaju takođe tim, tako vežbamo. Naravno, uvek nešto može da se promeni, ali znam tim. Video sam i teren, odličan je,

dobrih je dimenzija, u normalnim razmerama i to je dobro jer protiv Iraca nam je teren pravio dosta problema – zaključio je Muslin.

Utakmica između Moldavije i Srbije u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji igra se sutra od 20.45 sati.

Tanjug
Foto: Twitter/FSSrbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter