Izvor:
16.05.2019 u 08:10
0

ČELSI VRAĆA IGUAINA U JUVENTUS: Kovačić ostaje!

Londonski Čelsi odlučio da je da vrati Juventusu argentinskog fudbalera Gonzala Iguaina i odbacio mogućnost otkupa ugovora.

Iza Iguaina je loša sezona na pozajmicama u Milanu i Čelsiju, ukupno je dao tek 13 golova, ubedljivo najmanje kada se pogleda poslednjih osam godina, pa je logično zašto "plavci" nemaju nameru da ga zadrže za 35 miliona evra.

Loša vest za argentinskog napadača je činjenica i da nema mesto ni u Juventusu, koji će ovog leta probati da proda ili prosledi na novu pozajmicu.

Iskusni 31-godišnji Iguain će se odmah nakon finala Lige Evrope, u kome Čelsi igra protiv gradskog rivala Arsenala, vratiti u Italiju.

Za razliku od njega, Čelsi hoće da i naredne sezone na raspolaganju ima hrvatskog vezistu Matea Kovačića, koji trenutno nastupa na pozajmici iz Real Madrida.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter