Izvor:
16.05.2019 u 10:10
0

BUFON: „Dobio sam novi ugovor od PSŽ-a, uskoro odluka…“!

Legendarni golman Ðanluiđi Bufon potvrdio je da mu je Pari Sen Žermen ponudio novi ugovor i tako demantovao da je već odlučeno da napušta francuskog šampiona.

Iako su brojni evropski mediji preneli da Italijan odlazi i da PSŽ vraća Kevina Trapa sa pozajmice iz Ajntrahta, 41-godišnji čuvar mreže dobio je šansu da još jednu sezonu bude član "svetaca".

Klub mi je ponudio produžetak saradnje, što me čini zaista srećnim. U narednih nekoliko dana videću projekat i ukoliko obe strane budu zadovoljne nastavićemo zajedno. Sve mi je dobro u Parizu – rekao je Bufon..

On je ove sezone branio na 24 utakmice u svim takmičenjima, ali je bio na udaru kritika nakon kikseva u iznenađujućoj eliminaciji u osmini finala Lige šampiona od Mančester Junajteda.

On je sve do finiša sezone delio mesto prvog golmana PSŽ-a sa Alfonsom Areolom, kada je Francuz ipak dobio prednost.

Ukoliko potpiše novi ugovor, bivši golman Parme i Juventusa krenuće 25. profesionalnu karijeru.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter