Izvor:
07.05.2016 u 02:39
0

RADIJE BI ITALIJANE: Berluskoni ne želi da proda Milan Kinezima

berluskoni
Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni
rekao je da je istina da Milan nije igrao dobro prethodnih godina i da bi ga rado prodao, ali ima želju da to bude italijanski kupac.

Kako navodi Eurosport, krajem aprila zaista je stigla unosna ponuda iz Kine od investitora koji su želeli da kupe italijanski klub za cifru od 700 miliona evra.

– Onima koji mi kažu da je prodaja neophodna, kažem da to pokušavam već godinu dana, ali bih želeo da ostavim klub u dobrim rukama, ako je moguće, u italijanskim. Svaki predlog je dobrodošao – rekao je on.

Fudbalski klub Milan postao je vlasništvo Silvija Berluskonija pre 29 godina, i sve ovo vreme bio je centar njegove imperije. Međutim, tim je pre nekoliko godina počeo da gubi kvalitet, nagomilavajući dugove.

Berluskoni je naveo da je uložio više od milijardu evra u klub otkako je vlasnik. Od toga 152 miliona prošle sezone.

– Nadam se da će se svi složiti sa mnom kad kažem da Milan nikada nije igrao tako loše kao ove godine – zaključio je.

HappyTv.rs
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter