OPASNE MOLDAVKE NAPADAJU ORLOVE:: Želimo pobedu, a ne kurve

 

Reprezentacija Moldavije ne bi smela da bude preveliki zalogaj za ekipu Slavoljuba Muslina, a jedino što bi moglo da zada problem našim fudbalskim vedetama su - lepe Moldavke!

To ne važi za one fudbalere koji su u braku i u srećnoj vezi, ali bi takvu situaciju mogli da iskoriste oni koji nisu ljubavno ispunjeni.

- Moldavke bi možda mogle da zalude neke moje saigrače, samo kad bismo imali vremena. Međutim, ovde smo da igramo, fokusirani smo na teren i ne verujem da će one da nam budu problem - poručio je centarfor Srbije Aleksandar Mitrović, koji je u martu postao otac.

Izabranici Slavoljuba Muslina možda i imaju za čim da žale, jer za usluge „prijateljica noći” ne treba mnogo - svega 30 dolara. To našim fudbalerima, pogotovo onima sa milionskim ugovorima, ne bi predstavljalo nikakav problem.

Fudbalski savez Srbije je doveo naše momke u vrlo nezavidnu situaciju. „Orlovi” su juče doputovali u Kišinjev, a odmah posle utakmice se vraćaju u Srbiju kako bi se što bolje spremili za meč sa Austrijom (nedelja, 20.45).

Muslin zna prvih 11

Protiv Moldavije „orlovi” će zaigrati u sastavu: Stojković - Ivanović, Maksimović, Nastasić - Rukavina, Gudelj, Milivojević, Kolarov - Kostić, Tadić - Mitrović. Dakle, sve je jasno, Muslin ostaje veran formaciji 3-4-2-1.

Za razliku od meča sa Irskom, mrežu će umesto Rajkovića čuvati Stojković, dok je jedna promena u odbrambenom triju povratnik Maksimović umesto Vukovića. Dva zadnja vezna su opet Gudelj i Milivojević, jer je Matić i dalje suspendovan, celu desnu stranu pokrivaće Rukavina, dok je promena na levom boku, pošto će igrati Kolarov umesto Mladenovića. Po krilima će delovati Tadić i Kostić, najistureniji u napadu biće Mitrović, a ofanzivni deo je nepromenjen u odnosu na okršaj sa Irskom.

ALO

Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro