19°C

Beograd

OPASNE MOLDAVKE NAPADAJU ORLOVE:: Želimo pobedu, a ne kurve

Reprezentacija Moldavije ne bi smela da bude preveliki zalogaj za ekipu Slavoljuba Muslina, a jedino što bi moglo da zada problem našim fudbalskim vedetama su - lepe Moldavke!

To ne važi za one fudbalere koji su u braku i u srećnoj vezi, ali bi takvu situaciju mogli da iskoriste oni koji nisu ljubavno ispunjeni.

- Moldavke bi možda mogle da zalude neke moje saigrače, samo kad bismo imali vremena. Međutim, ovde smo da igramo, fokusirani smo na teren i ne verujem da će one da nam budu problem - poručio je centarfor Srbije Aleksandar Mitrović, koji je u martu postao otac.

Izabranici Slavoljuba Muslina možda i imaju za čim da žale, jer za usluge „prijateljica noći” ne treba mnogo - svega 30 dolara. To našim fudbalerima, pogotovo onima sa milionskim ugovorima, ne bi predstavljalo nikakav problem.

Fudbalski savez Srbije je doveo naše momke u vrlo nezavidnu situaciju. „Orlovi” su juče doputovali u Kišinjev, a odmah posle utakmice se vraćaju u Srbiju kako bi se što bolje spremili za meč sa Austrijom (nedelja, 20.45).

Muslin zna prvih 11

Protiv Moldavije „orlovi” će zaigrati u sastavu: Stojković - Ivanović, Maksimović, Nastasić - Rukavina, Gudelj, Milivojević, Kolarov - Kostić, Tadić - Mitrović. Dakle, sve je jasno, Muslin ostaje veran formaciji 3-4-2-1.

Za razliku od meča sa Irskom, mrežu će umesto Rajkovića čuvati Stojković, dok je jedna promena u odbrambenom triju povratnik Maksimović umesto Vukovića. Dva zadnja vezna su opet Gudelj i Milivojević, jer je Matić i dalje suspendovan, celu desnu stranu pokrivaće Rukavina, dok je promena na levom boku, pošto će igrati Kolarov umesto Mladenovića. Po krilima će delovati Tadić i Kostić, najistureniji u napadu biće Mitrović, a ofanzivni deo je nepromenjen u odnosu na okršaj sa Irskom.

ALO

Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar