Izvor:
06.10.2016 u 16:59
0

BARSELONINO ČUDO: Pobegao iz Srbije, sada preti Hrvatima

Barselonino čudo od deteta, Labinot Kabaši, rodio se 2000. godine na Kosovu, ali je zbog rata pobegao s roditeljima samo dve godine kasnije u Španiju. Danas je talentovani fudbaler član čuvene Barselonine škole La Masije. Selektor Albert Bunjaki stavio ga je na spisak igrača za utakmicu protiv Hrvatske.

Nakon priznanja od strane FIFA kosovski skauti krenuli su na sve strane u potrazi za igračima koji imaju pravo nastupa i uspeli pronaći mladog Kabašija u slavnoj Barseloninoj fudbalskoj školi.

Bunjaki je odlučio da ga pozove u seniorsku reprezentaciju. Utakmica protiv Hrvatske neće mu biti prva u junu je postao najmlađi kosovski igrač pošto je debitovao protiv Farskih Ostrva.

Treneri iz Barselonine škole upoređuju ga s Andresom Iniestom. Protiv Hrvatske bi mogao da nastupi a ako se to desi neće ubuduće imati pravo igranja za Španiju ili Finsku, odakle mu je majka.

Utakmica između članica bivše Jugoslavije igra se večeras u Skadru id 20.45 časova.

Happy.rs

Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter