Izvor:
20.05.2019 u 19:03
0

IVANOVIĆ U CENTRU DOPING SKANDALA: Odbio test, izbacio čelnike Agencije iz toaleta… ŽUSTRA RASPRAVA trajala sat vremena!

Srpski fudbaler je navodno izazvao veliki incident, a svađa je trajala sat vremena.

Rusi i doping – priča koja je poslednjih godina u centru pažnje svetske javnosti, a sada je u sve to upleten i bivši kapiten Srbije Branislav Ivanović.

Ruski mediji prenose priču o incidentu koji se dogodio kada je doping kontrola želela da testira defanzivca Zenita posle utakmice protiv Dinama iz Moskve, a on je to odbio.

Navodno, srpski fudbaler je toliko bio besan posle meča kada mu je zatraženo od strane ruske antidoping agencije da bude testiran i da da svoj uzorak da je u jednom momentu isterao i predstavnike RUSADA iz toaleta.

vađa je trajala oko sat vremena da bi na kraju Ivanović pristao da se testira i rezultati su bili negativni, pa je bivši kapiten "Orlova" pokazao da ne koristi nikakva nedozvoljena sredstva.

Ipak, iz RUSADA su poslali pismo opomene Zenitu da upozori Ivanovića na ponašanje i obavi razgovor s njim, a razlog za njegovu takvu navodnu reakciju jeste taj što je upravo on redovno na meti antidoping agencije.

Iako je sukob rešen, RUSADA je najavila da će kazniti Srbina zbog ponašanja.

Ne zaboravimo da je pre nekoliko godina srpski teniser Viktor Troicki bio kažnjen suspenzijom na dve godine zabrane prilaska teniskim događajima jer je odbio da se podvrgne antidoping testu.

Inače, cela ova priča je procurila u javnost nakon što je otkriveno da je fudbaler ruskog Avangarda, Dimitri Korobov, bio pozitivan na testiranju na nedozvoljene supstance.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter