Izvor:
07.10.2016 u 01:02
0

DA VAM SRCE PREPUKNE: Fudbaler Juventusa zaplakao na konferenciji za štampu, dok je pričao o bolesti svog sina! (VIDEO)

Štoper Juventusa, Leonardo Bonući nije izdržao i tokom konferencije za medije zaplakao je dok je pričao o bolesti svog sina.

Na terenu je Bonući neustrašiv, čvrst kao stena, predstavlja nepremostivu prepreku za svakog napadača protivničke ekipe, ali ono što ga je slomila jeste bolest sa kojom se susreo njegov sin Mateo.

Defanzivac Juventusa na konferenciji za medije nije uspeo da se sakrije suze, te je emotivno pričao o svom povratku na teren posle teškog perioda.

– Moj Mateo je bio veoma bolestan, ne želim da kažem od čega je oboleo, ali imam potrebu da se zahvalim supruzi i njemu. Bili su tako jaki, dali su mi neverovatnu snagu da izdržim ovo. Odrastao sam preko noći i shvatio da su životni prioriteti drugačiji. Sada sam spreman da se vratim i nadam se da su me ljudi razumeli – rekao je Bonući.

Kurir
Foto: Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter