Izvor:
07.10.2016 u 14:52
0

RAZBILI MALER PROTIV AUTSAJDERA: Selektor nije zadovoljan

Konačno sui srpski “orlovi” počeli da kljucaju i počeli da rade ono što najbilje znaju, da igraju fudbal. Pobeđena je Moldavija, iako je u prošlosti naša selekcija imala velike problem upravo sa auttsajderima.

Uprkos trijumfu, koji je došao pre svega zahvaljujući raspoloženom Tadiću, selektor Srbije još uvek nije zadovoljan:

– I odnos i igra bili su dobri, samo prvih 10-15 minuta nije bilo dobro, bili smo u grču, ali posle gola bilo je odlično. Nisam prezadovoljan, ja sam večiti nezadovoljnik, uvek može bolje, iz utakmice u utakmicu istakao je Slavoljub Muslin nakon utakmice.

Da li su njegovi izabranici na pravom putu videće se već u nedelju kada u Beogradu na stadionu “Rajko Mitić”dočekuju Austriju.

Happy.rs
Foto: Facebook/FudbalskiSavezSrbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter