Izvor:
07.10.2016 u 20:18
0

OČEKUJE MUSLINOV POZIV: Oporavio se reprezentativni defanzivac

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić vratiće se uskoro na teren posle povrede rebara i tromboze ruke, pošto je krenuo sa individualnim trenizima.

Subotić od aprila nije odigrao nijedan meč za "milionere", ali se sada uspešno oporavlja i njegov povratak radu sa ekipom očekuje se ovog meseca.

– Dobio sam zeleno svetlo lekara i uskoro ću moći da dajem 100 odsto na terenu – rekao je Subotić, koga su letos medicinski pregledi sprečili da pređe u engleski Midlzbro, nakon što trener Borusije Tomas Tuhel ne računa na njega.

– Moj cilj je uvek bio da igram. Videću gde će to biti. Engleska i Premijer liga me privlače, igra se snažan i brz fudbal. Moji zastupnici su u pregovorima – poručio je srpski fudbaler.

Subotić je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih štopera sveta, ali su ga povrede sputale da iskaže pun potencija.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 36 utakmica i dao dva gola, ali je odlučio da se povuče iz nacionalnog tima pre tri godine.

Tanjug
Foto: Twitter/Oddschanger

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter