Izvor:
28.05.2019 u 19:48
0

JOVIĆ ŽELI U ITALIJU ILI ENGLESKU: Neizvesno gde će se golgeter preseliti! (FOTO)

Dok i dalje vlada neizvesnost hoće li Luka Jović ostvariti veliki transfer iz Ajntrahta u Real Madrid, kao što se pisalo prethodnih nedelja, mladi srpski fudbaler izjavio je da mu se sviđa italijanska Serija A i engleska Premijer liga.

Iako su skoro svi španski mediji već preselili 21-godišnjeg golgetera u najtrofejniji klub Evrope za 60 miliona evra, posao i dalje nije ozvaničen i zato bi u trku bi mogli da se uključe klubovi iz Premijer lige i Pari Sen Žermen.

Apetiti su porasli i Ajntrahtu koji sada želi čak 100 miliona evra, Real je spreman skoro duplo manje da ponudi, pa je došlo do zastoja, ali i Jovićevom nagoveštaju o nastavku karijere u drugoj ligi.

-Na osnovu mog iskustva, rekao bih da mi neke druge lige bolje odgovaraju. Posle utakmica protiv Čelsija i Intera osećam da bih mogao da se odlično snađem u Premijer ligi i Seriji A. Način igranja tamo mi odgovara- rekao je Jović

Njegov menadžer Fali Ramadani, pored toga što je već uveliko u pregovorima sa Realom, ponudio je Jovića engleskim klubovima i PSŽ-u, koji razmatra sve opcije.

Jović je ove sezone dao 27 golova u svim takmičenjima i tako skrenuo pažnju kompletne Evrope, s tim da je Barselona odustala čim je saznala cenu potencijalnog transfera.

Ostaje pitanje da li je i Real Madrid…

Izvor:RTS
Foto:YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter