Izvor:
28.05.2019 u 20:34
0

KOLAROV NOVO POJAČANJE CRVENE ZVEZDE?! Da li će obući dres ekipe za koju navija?(FOTO)

Levi bek Rome Aleksandar Kolarov ovog leta mogao bi na napusti klub iz Rima i potpiše ugovor sa srpskim šampionom Crvenom zvezdom.

Klub iz Rima će uskoro dobiti novog trenera, ekipa će biti renovirana i nije isključeno da će 33-godišnji kapiten reprezentacije Srbije promeniti sredinu i konačno obući dres ekipe za koju navija.

Kolarov ima ugovor sa Romom do leta 2020. godine, a transfermarkt procenjuje da mu je tržišna vrednost 12 miliona evra.

Iskusni defanzivac je bio član mlađih kategorija kluba iz Ljutice Bogdana, ali nikad nije dobio šansu u prvom timu. Seniorsku karijeru počeo je u Čukaričkom, a igrao je još u OFK Beogradu, Laciju, Mančester SWitiju i od 2017. u Romi.

Srbin je prošle sezone odigrao 43 utakmice za Vučicu i postigao je devet golova, uz tri asistencije.

Izvor:SportKlub
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter