Izvor:
08.10.2016 u 20:36
0

ŽIVA LEGENDA: Igraće do svoje sedamdesete

Vladimir Ivić trener PAOK-a pred večerašnji meč sa Partizanom o svom prijatelju i budućem rekorderu Saši Iliću.

– Iskreno mislim da će proći jako puno vremena. Ono što će on napraviti prestizanjem Moce Vukotića je nešto što se čekalo 30 ili 40 godina. Na sledećeg igrača koji će to dostići ćemo možda čekati 60 ili 70 godina. Takvi igrači kao što je Saša prerano odlaze, u ranoj mladosti – kaže Ivić.

Mladi trener smatra da je ovo rekord za sva vremena

– Daj Bože da se nešto promeni u našem fudbalu i da se klubovi privatizuju kako bi mogli da ostvaruju dobre rezultate u Evropi. Samo tada će postojati mogućnost da se oni zadrže u klubu, da ovde zarade novac i da nemaju potrebu da odu u inostranstvo. Ali, dok se to ne desi, ne verujem da će neko u skorijoj budućnosti prestići Sašu.

Hotsport
Foto: FC Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter