Izvor:
03.06.2019 u 16:17
0

KRSTAJIĆ: Idemo u Ukrajinu da ne izgubimo!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da je ekipa čvrsto na zemlji nakon dobrih igara u poslednje vreme, ali i da bi bio zadovoljan i remijem na gostovanju Ukrajini u nastavku kvalifikacija za EURO.

– Ne smemo da zapostavimo Litvaniju i stavimo je u drugi plan iza Ukrajine, svaki meč je važan. Moramo sve loše iz prošlosti da ispravimo i popravimo, a da nastavimo sa dobar niz bez poraza u poslednjih osam utakmica. Ne lebdimo i ne živimo u svetu prošlosti, koncentracija je maksimalna – rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Srbija će i za junsku akciju biti bez pomoći Nemanje Matića, ali i Sergeja Milinković-Savić zbog povreda.

– To je sastavni deo posao, voleo bih da su svi zdravi, ali šta je tu je. Osmorica su nam falilia protiv Nemačke i Portugalije, pa smo igrali – rekao je on.

Krstajić ističe da veoma respektuje Ukrajinu.

– Ukrajina nam je uz Portugaliju najveći rival. Idemo tamo da ne izgubimo meč, imamo ideje i biće razlike u odnosu na Nemačku i Portugaliju – dodaje.

Kapiten Aleksandar Kolarov kaže da, iako je završio klupsku sezonu, niko se nije opustio.

– Na kraju smo sezone, još dve utakmice su ostale sa Srbijom i idemo na odmor. Jedva čekamo iz tog razloga kraj, ali isto tako i duel u Ukrajini. Taj meč nam puno znači – poručuje levi bek Rome.

Ukrajina je u dosadašnja sva četiri duela, istina prijateljska, slavila protiv Srbije.

– Razmisljamo o tome, ali može da bude i to dobro po nas. Ukrajina je dobra i organizovana ekipa, tvrdi igraju i neguju taj neki Italijanski stil. Nadam se da ćemo odgovoriti. Meč u Lavovu može puno da nam donese, ali sigurno nista neće biti gotovo – rekao je Kolarov i ponovio reči Zvezdana Terzić da ovog leta da nije realno da pređe u Crvenu zvezdu.

Srbija 7. juna gostuje u Lavovu Ukrajini, a tri dana kasnije čeka Litvaniju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter