Izvor:
08.06.2019 u 06:06
0

KOLAROV I TADIĆ: Poraz od Ukrajine im je najteže pao! (FOTO)

Srpski fudbaleri Dušan Tadić i Aleksandar Kolarov izjavili su da im je poraz od Ukrajine sa 5:0 najteži u karijeri.

-Jako tužan momenat, od početka utakmice stalno smo kasnili. Napravili smo da izgledaju moćnije nego što jesu. Ne znam kako bih opisao šta se događalo na terenu, stalno smo kasnili, više su trčali od nas, više se zalagali, bolje su stajali, mi stalno bili negde između. Sramota nas je zbog ovoga, moramo da napravimo analizu-poručio je Tadić.

Kapiten Aleksandar Kolarov rekao je da je ovo jedna od najtežih utakmica u karijeri, najgora otkad on prati reezentaciju.

-Možda je i gore od onog na Mundijalu u Nemačkoj, apsolutno su zaslužili da nas pobede sa 5:0, dobro je što se tako završilo, moglo je da bude i gore. Totalna nemoć, ispraznili smo se, samo ušli u još veću agoniju, a za dva dana nas čeka Litvanija pred praznim tribinama- zaključio je Kolarov.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter