Izvor:
09.06.2019 u 09:11
0

TRENER FUDBALERA CRVENE ZVEZDE VLADAN MILOJEVIĆ: Pozdravlja odluku reprezentativaca Crne Gore da ne igraju za kosovsku reprezentaciju!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da su reprezentativci Crne Gore Filip Stojković i Mirko Ivanić odbili da igraju protiv kosovske selekcije iz patriotskih razloga i zbog toga je pozdravio njihov potez.

Tandem crveno-belih nije želeo da igra protiv tzv. Kosova u kvalifikacijama za EURO, isto kao i što selektor Ljubiša Tumbaković nije želeo da vodi tim i zato je smenjen.

– To je njihova odluka, jednostavno nije im bilo lako. Uradili su šta im je govorilo srce i patriotizam. Sa te strane su napravili pravu odluku. Ako niste maksimalno skoncentrisani, a očigledno da nisu, zbog cele situacije mislim da su doneli ispravnu odluku– rekao je Milojević na okupljanju Crvene zvezde za novu sezonu.

On nije želeo da širi priču na tu teme i situaciju sa Tumbakovićem.

– Nisam neko ko voli da priča sa strane– zaključio je trener Crvene zvezde.

Izvor: Tanjug
Foto: You Tube/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter