Izvor:
09.06.2019 u 10:12
0

ZVEZDIN DIREKTOR TERZIĆ: „Mislim da nije dobro da se meša sport i politika, ali je situacija oko Kosova specifična!“

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da klub nije imao uticaj na odluku crnogorskih reprezentativaca Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da odbiju nastup protiv kosovske selekcije.

Fudbaleri Zvezde, isto kao i selektor Ljubiša Tumbaković, nisu hteli da budu učesnici meča u Podgorici protiv tzv. Kosova u kvalifikacijama za EURO.

– Nismo se čuli sa njima, njihova je odluka. Generalno, mislim da nije dobro da se mesa sport i politika, ali je situacija oko Kosova specifična. Imali su razgovor sa prijateljima i porodicama– rekao je Terzić na početku priprema crveno-belih.

Crnorski mediji preneli su da su Stojković i Ivanić trpeli velike pritiske iz Beograda da ne igraju protiv tzv. Kosova, ali ne i tačno odakle.

– Klub nisu konsultovani ni kada su izabrali da igraju za Crnu Goru, pa ni sada oko ove odluke– navodi on.

Terzić se osvrnuo i na debakl Srbije u Ukrajini (5:0) i istakao da je "orlovima" potrebna podrška svih na putu ka prvenstvu Evrope.

– Narod smo sklon euforiji sa jedne i bacanja u blato u drugoj strani. Sve što se radilo ranije, plasman na Mundijal, pobede u Ligi nacija, dobar start u Portugaliji, poništeno je i taj poraz je doneo negativan stav javnosti i medija. Sigurno da ne prija… Treba dati punu podršku do meča protiv Litvanije, a potom napraviti analizu- poručio je Zvezdin direktor.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter