Izvor:
19.06.2019 u 19:33
0

LUIS ENRIKE: Napustio kormilo španske reprezentacije!

Španski fudbalski trener Luis Enrike napustio je kormilo reprezentacije posle 11 meseci zbog privatnih problema, kako je navedeno.

Nakon manje od godinu dana na klupi Španije Luis Enrike je podneo ostavku i u narednom periodu zameniće ga njegov dosadašnji asistent Robert Moreno.

Nekadašnji trener Barselone je sa nacionalnim timom Španije potpisao dvogodišnji ugovor 2018. godine.

Enrike se svojim službenim dužnostima nije posvećivao još od marta meseca zbog porodičnih problema, koji su hitno morali biti rešenii.

"Odluku je doneo sam Luis Enrike i mi smo mu zahvalni na svemu. Ostaće nam u veoma lepom sećanju. Probleme koje ima nemaju veze sa nama i takođe smatramo da je za njega najbolje da ode. Ubeđeni smo da je tim vrlo dobro pripremljen i da će biti jako dobro vođen od strane Roberta Morena koji je stigao zajedno sa Luisom Enrikeom",poručio je Luis Rubiales, prvi čovek Fudbalskog saveza Španije.

Izvor: B92
Foto: Wikipedia/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter