Izvor:
24.06.2019 u 13:21
0

PSŽ SPREMIO 75 MILIONA ZA SERGEJA! (FOTO)


Francuski šampion Pari Sen Žermen spreman je da Laciju ponudi 75 miliona evra za srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića-Savića, prenosi Korijere delo Sport.

Kako se navodi, sportski direktor PSŽ Leonardo nada se da će iskoristiti dobar odnos sa Matejom Kežmanom, menadžerom Milinkovića-Savića i da će realizovati transfer.

Srpski reprezentativac prošle sezone progašen je za najboljeg veznog fudbalera u Seriji A, iako je opšte misljenje da je pružio slabije partije u odnosu na prethodnu.

Minule sezone za Lacio je odigrao 41 utakmciu u svim takmičenjima i postigao sedam golova, uključujući i pogodak u finalu Kupa Italije za trofej.

Izvor: Tanjug

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter