0°C

Beograd

FRANCUZA ČEKA UGOVOR IZ SNOVA: Mbape čeka Nejmara za ponudu iz snova, rešenje rebusa je Bejl!

Sigurno da bi se odlasku "Neja" najviše obradovao Mbape, jer ovu ponudu ne bi odbio niko.
Pari Sen Žermen se plaši da bi narednog leta Siti mogao da zakuca na vrata i kupi Kilijana Mbapea koji želi da radi sa Gvardiolom.

Mladi igrač ima ugovor do 2022. ali je Leonardo, sportski direktor Parižana, već rekao da ako ne želi da produži ugovor klub tu ne može ništa. Oni bi morali da prodaju Mbapea kako bi zaradili na njemu, odnosno ne smeju da dopuste da uđe u poslednju godinu ugovora. Novi plan vlasnika iz Katara je mnogo odgovornije finansijsko ponašanje, čeka se praktično prodaja Nejmara, kako bi se izbegla opasnost da Mbape postane problem.

Naime, ako bi se Brazilac vratio u Barselonu, oslobodio bi se prostor za ponudu iz snova, Mbape bi ako prihvati novi ugovor zarađivao oko miliona evra mesečno, odnosno blizu 50 godišnje, što bi ga načinilo najplaćenijim igračem na planeti.

Spekuliše se da takvu ponudu ne bi mogao da odbije, on je nagovestio na kraju sezone da želi da bude centar projekta, u Parizu ili negde drugde što je bio signal za uzbunu među "Svecima".

Rešenja situacije oko Nejmara nema, priča se da je razgovor sa Leonardom po povratku u Pariz bio veoma neprijatan, da će Nejmar morati da ostane, ako ne stigne prava ponuda.

Danas mediji spekulišu da je Pari Sen Žermenu za Nejmara ponuđen Bejl i 90 miliona od Reala, ali ta priča nema potvrdu, Velšanin je mnogo bliži Kini, a čini se da ni PSŽ nije posebno zainteresovan za njega, oni bi mnogo radije Dibalu iz Juventusa.
Sportske.net
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar