Izvor:
18.10.2016 u 20:00
0

NASLEDIĆE MATEUSA U PARTIZANU: Švajnštajger karijeru završava u crno-belom dreu

Miloš Ivanović, rođeni brat naše teniserke Ane Ivanović, pokušava da ubedi svog zeta Bastijana Švajnštajgera (32) da na kraju karijere dođe bar na pola sezone u Partizan, saznaje Informer

Slavni nemački fudbaler u nedelju je bio specijalni gost košarkaškog kluba Partizan u utakmici ABA lige protiv Olimpije. Kako saznajemo, Anin brat Miloš želeo je Švajniju da pokaže kakvu atmosferu prave "grobari" i da ga time odobrovolji da karijeru završi u Srbiji.

Pored toga, Švajniju se veoma dopada Beograd i koristi svaku priliku da sa Anom dođe u prestonicu Srbije, a prema rečima našeg izvora, Miloš Ivanović mu već nekoliko meseci predlaže da odigra makar polusezonu u crno-belom dresu.

Anin brat Miloš smatra da bi bilo sjajno da Bastijan Švajnštajger zaigra za Partizan makar i jednu polusezonu na kraju karijere. Zato je u društvu oca Miše doveo zeta na košarkašku utakmicu s Olimpijom, jer je mislio da će Nemcu biti lakše da se odluči za dolazak u Humsku kad vidi kako navijaju "grobari". Poznato je da je Švajnštajgerov stav da posle Mančester junajteda ne igra nigde više u Evropi, ali Miloš se nada da bi suprug njegove sestre ipak mogao da promeni odluku – rekao nam je dobro obavešten izvor blizak Ani Ivanović i Bastijanu Švajnštajgeru.

Švajnštajger bi bio drugi slavni Nemac u humskoj posle lotara mateusa, koji je bio trener partizana u sezoni2003-2004 u Ligi šampiona. A nešto slabiju trenersku epizodu imao je Jirgen Reber.

Ukoliko Švajnštajger čak nekad i odluči da obuče dres fudbalskog kluba Partizan, biće svakako najveće ime u istoriji u našem fudbalu. Podsetimo, najpoznatiji strani fudbaleri koji su do sada igrali u srpskom fudbalu bili su Nigerijac Taribo Vest u Partizanu, Brazilac Ailton u Zvezdi i reprezentativac Gane Stefan Apija u Vojvodini.

Informer
Foto: Twitter/Rahul Singh

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter