Izvor:
18.10.2016 u 22:16
0

TREĆA SREĆA: Možda konačno izaberu predsednika

Vanredna skupština FK Partizan, na kojoj će se birati novi predsednik, zakazana je za ponedeljak od 17 sati u prostorijama SC Teleoptik, saopšteno je na sajtu kluba.

Partizan nema predsednika od decembra prošle godine i odlaska Zorana Popovića, dok crno-bele trenutno vodi privremena uprava na čelu sa Miloradom Vučelićem, koji je kandidat sa jedne strane, dok je na suprotnoj Nenad Bjeković, čiji je neizvestan dolazak na Skupštinu.

Klub će pokušati da iz trećeg pokušaja dobije predsednika, nakon što je u maju prekinuta Skupština zbog uvreda i sukoba, a u septembru nije bilo kvoruma.

Za kvorum je potrebno prisustvo 33 člana od ukupno 65 kako bi se ispunili uslovi za izbor.

Iz Humske su prihvatili sugestiju Fudbalskog saveza Srbije da neće važiti punomoćja i svi delegati imaju obavezu da lično prisustvuju u "Zemunelu" ukoliko žele da im glas bude važeći.

<tanjug
Foto: Twitter/JSDPartizanFan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter