Izvor:
19.10.2016 u 06:04
0

KAKO PROTIV SVOJIH: Popularni trener napada stadion gde se proslavio

Fudbaleri Mančester Sitija, predvođeni Pepom Gvardiolom, gostuju večeras Barseloni u derbiju 3. kola C grupe Lige šampiona.

Gvardiola prvi put sa engleskim klubom dolazi na stadion gde se proslavio kao igrač i trener, a navijači domaćih, uz dužno poštovanje prema nekadašnjem kapitenu i idolu, nadaju se da će se provesti isto kao i sa Bajernom, pretprosle sezone u četvrtfinalu – 3:0 za Barselonu.

– Barselona igra na poseban nacin, imaju trojicu vanserijskih napadača koji prave razliku i kada pobede 4:0 oni su to zaslužili. Upravo zato dominiraju u Španiji poslednjih osam-devet godina, a u Evropi su na vrhu ili bar u polufinalu – diplomatski je izjavio Gvardiola.

Njegov nekadašnji saigrac Luis Enrike, koji sada vodi Katalonce, istakao je da se nije čuo sa Pepom, ali da ocekuje atraktivnu utakmicu.

– Siti kao klub konstantno napreduje, a sada jos vise sa novim menadžerom – izjavio je Enrike.

Spektakl za skoro 100.000 gledalaca na Kamp nou i ko zna koliko ispred TV prijemnika širom planete je zagarantovan, a na njemu će ucestvovati i Srbi – Aleksandar Kolarov u dresu Sitija i MIlorad Mažić sa svojom sudijskom ekipom.

Raspored današnjih meceva trećeg kola Lige šampiona:

A grupa: Arsenal – Ludogorec – PSŽ – Bazel

Tabela: PSŽ 4, Arsenal 4, Ludogorec 1, Bazel 1.

B grupa: Dinamo Kijev – Benfika, Napoli – Bešiktaš.

Tabela: Napoli 6, Bešiktaš 2, Dinamo KIjev 1, Benfika 1.

C grupa: Barselona – Mančester Siti, Seltik – Borusija Menhengladbah.

Tabela: Barselona 6, Mančester Siti 4, Seltik 1, Borusija Menhengladbah 0.

D grupa: Bajern – PSV, Rostov – Atletiko Madrid.

Tabela: Atletiko Madrid 6, Bajern 3, PSV 1, Rostov 1.

Sve utakmice igraju se u standardnom terminu od 20.45 sati.

Tanjug
Foto:Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter