Izvor:
19.10.2016 u 06:47
0

RONALDO NE BIRA, NAPADA SVE REDOM: Startovao ženu nekadašnjeg saigrača

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo gostovao je u jednoj radijskoj emisji u Španiji i tom prilikom sasvim otvoreno pričao o svojim saigračima, pa se dotakao i "zabranjenih" tema.

Fudbaleri Reala iz perioda koji je od 1998. godine, pa narednih pet harao Evropom i osvojio tri šampionske titule, danas rade kao klupski ambasadori.

Pričali su o zlatnim vremenima "kraljevskog kluba" koji je vodio Del Boske, odnosnu s njim, ali i trenerima koje nisu toliko voleli.

– Fabio Kapelo nije bio baš jako pametan, nije među mojim omiljenim trenerima – rekao je Ronaldo koji nikada nije skrivao mišljenje o italijanskom "generalu" i njegovim metodama.

U zanimljivom kontekstu spomenuo je Figa, još jednog člana zlatne ere kluba.

– Kada mi je Florentino Perez rekao da previše izlazim, rekao sam mu da bih sigurno više vremena provodio kod kuće da imam ženu kao Figo – otkrio je brazilski čarobnjak sa loptom.

Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter