Izvor:
19.10.2016 u 23:08
0

SKANDALOZNA PORUKA : Zvezda Barselone ispljuvala Srbe

Arda Turan imao prilično neprimerenu poruku u kojoj je istakao da se divi lideru bosanskih Muslimana za vreme rata devedesetih.

Fudbaler Barselone i reprezentativac Turske, Arda Turan, napisao je skandaloznu poruku na svom profilu na Instagramu u kome je faktički srpski narod iz Bosne nazvao neprijateljskim, a uz to je odao počast Aliji Izetbegoviću.

Ardina poruka je sama po sebi prilično neprimerena, jer osim što drugu stranu, a jasno je da su to Srbi, naziva ”njihovim neprijateljima” i da nikada neće zaboraviti ”šta su uradili”.

– Nećemo biti osvetoljubivi, ali nikada nećemo zaboraviti šta je urađeno. I sve reči naših neprijatelja što smo se setili, kada završite će biti tišina onih koji nam nisu prijatelji. Mi umiremo, ali oni ne pobeđuju. Bog te blagoslovio, uz dužno poštovanje – napisao je Arda Turan.

Telegraf
Foto: Facebook/FC Barcelona

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter