Izvor:
11.08.2019 u 20:50
0

FUDBALERI ROME I REALA ODMERILI SVOJE „UMEĆE“: Pogledajte ko je bio bolji!

Fudbaleri Reala i Rome odigrali su prijateljski meč na stadionu "Olimpiko", a posle 2:2 u regularnom delu Roma je slavila na penale sa 5:4.

Reprezentativac Srbije Luka Jović dobio je šansu u drugom poluvremenu ali nije uspeo da postigne gol.

Inače, sva četiri gola postignuta su u prvom poluvremenu, a poveli su Španci.

Modrić je odlično u 16. minutu asistirao Marselu, Brazilac je bio precizan i mreža Italijana se zatresla.

Roma je u 34. minutu uspela da izjednači. Zaniolo je odlično prošao, sjajno je proigrao Perotija, a Argentincu nije bilo teško da zatrese mrežu kraljevskog kluba.

U 39. minutu, Real je opet stekao prednost i to tako što je Marselo bio u ulozi asistenta. Centrirao je pred gol, kazemiro je odlično skočio i udarcem glavom posleo loptu iza leđa u mrežu Rome.

Samo što su krenuli sa centra, Rimljani su izjednačili. Edin Džeko je bio neumoljiv za 2:2.

Na kraju kada su odlučivali penali u poslednjoj petoj seriji Spinacola je bio precizan, a Marselo je uzdrmao prečku, pa je Roma tako slavila.

Izvor: B92
Foto: Twitter/plesbolmedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter