Izvor:
12.08.2019 u 17:40
0

MILOJEVIĆ: Kopenhagen ima blagu prednost, ali verujem u moj tim!

Trener fudbalera Crvene zvezde uoči sutrašnjeg revanša protiv Kopenhagena u kvalifikacijama za Ligu šampiona rekao je da danski tim ima blagu prednost zbog rezultata u Beogradu (1:1), ali da još ništa nije rešeno.

Rezultat iz prve utakmice daje prednost Kopenhagenu, zbog tog gola u gostima, ali u svakom slučaju mi smo se spremili da odigramo hrabru, mušku utakmicu. Teško je davati neke procene, ali ostaje nam još 90 minuta protiv izuzezetnog kvalitetnog protivnika sa iskustvom Lige šampiona – rekao je Milojević na konferenciji za medije u Kopenhagenu.

On je rekao da ne očekuje drugačiji pristup rivala, s obzirom na "pozitivan rezultat".

Nema tu nekih tajni, i sa jedne i sa druge strane. Znate koliko cenim kolegu Solbakena, on je ovde napravio prepoznatljiv stil i teško da će od njega odstupiti. –

Zvezdin trener nije hteo ds priča o suđenju, a kada je u pitanju izostanaka Milana Pavkova i Bena rekao je:

Čim nekih igrača nema sigurno da vam to otežava, ali to ne sme da bude izgovor ili alibi. Verujem u svoje igrače, kao što su govorile starije kolege najbolji igrač je zdrav igrač. Imam veliko poverenje u sve igrače – poručio je Milojević.

Na pitanje da uporedi sutrašnji duel sa prošlogodišnjim protiv Trnave, takođe posle 1:1 u Beogradu, Milojević je istakao da je teško da postoje dve iste utakmice.

Mi moramo da postignemo gol, to je sigurno, mislim da nema sličnih utakmica, ali znam da ćemo dati maksimum – zaključio je Milojević.

Utakmica između Kopenhagena i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati na Parken stadionu.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/@nczvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter