Izvor:
12.08.2019 u 18:00
0

TRENER REALA O TRANSFERU NEJMARA: „Do 2. septembra sve je moguće!“

Sve glasnije otkucava transfer bomba!

Iako Nejmara više ne žele u Parizu, i dalje zvuči neverovatno da će zaista preći u Real Madrid.

Međutim, takav epilog postaje sve izvesniji..

Trener "kraljevskog kluba" Zinedin Zidan nagovestio je da bi Brazilac mogao da napusti Pari Sen Žermen i da stigne na "Santjago Bernabeu" do kraja prelaznog roka.

Nejmar nije u našoj ekipi, ali do 2. septembra sve je moguće. Ovo je tim koji imamo i samo o tome razmišljamo – rekao je Zidan posle poraza u prijateljskom meču sa ekipom Rome.

Prema pisanju Skaj sportsa, pregovori dva kluba su u toku, ali Madriđani još uvek nisu dali zvaničnu ponudu za igrača kog PSŽ 2017. godine platio 222 miliona evra.

PSŽ je u prvenstvu Francuske startovao pobedom protiv Nima (3:0), a Nejmar nije igrao na tom meču, na kom su mu navijači poručili da bi trebalo da ode iz Pariza.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter