Izvor:
12.08.2019 u 18:17
0

APEL KOPENHAGENA SVOJIM NAVIJAČIMA: Danci dočekuju Zvezdu u belom!

Ekspedicija Crvene zvezde stigla je u Kopenhagen – grad u kom je živeo i stvarao najpoznatiji pisac bajki, Hans Kristijan Andersen.

Grad poznat po statui Male Sirene, ali i po nastanku Karlsberg piva, kao i čuvenom arhitektonskom čudu – osam kilometara dugom mostu Oresund koji se pretvara u tunel između danske prestonice i švedskog Malmea.

Grad u kom će u utorak glavna tema biti fudbal!

Od 20 časova na stadionu "Parken" sastaju se Kopenhagen i Crvena zvezda u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle beogradskih 1:1 u danskom klubu vlada optimizam, iako su njegovi igrači ostavili lošiji utisak od crveno-belih. Verujući u prolaz, Danci se spremaju da ispune tribine stadiona čiji je kapacitet oko 38.000 mesta, a iz kluba ih pozivaju da svi dođu obučeni u belo.

Očekuje se i oko 2.000 pristalica Crvene zvezde.

Prema prognozi u utorak je moguća kiša.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter