Izvor:
12.08.2019 u 20:13
0

POGBA O SVOM STATUSU: „Još uvek je neizvesno!“

Vezista Mančester junajteda Pol Pogba bio je asistent kod dva gola u pobedi nad Čelsijem od 4:0 u prvom kolu Premijer lige.

Reprezentativac Francuske je odigrao dobar meč, ali je još jednom potvrdio da je neizvesno gde će nastaviti karijeru kao i to da postoje izgledi da promeni sredinu.

Bez obzira što u Junajtedu insistiraju da Pogba ostaje na "Old Trafordu", Francuz gotovo redovno daje izjave iz kojih se može pročitati spremnost da napusti klub.

Očigledno je mnogo toga rečeno, ali vreme će pokazati. Znak pitanja i dalje stoji kada je reč o mojoj karijeri. Kako god bilo, sada sam u Mančesteru. Uživam da igram sa ovim igračima i želim da pobedim u svakoj utakmici. Uvek dajem sve od sebe, uvek sam dobar kada je reč o fudbalu. To je ono što volim, moj posao – kaže Pogba.

Real i dalje želi da angažuje Francuza ali šanse da se to dogodi do kraja meseca su male, jer Junajted nema mogućnost da nađe zamenu, pošto je prelazni rok što se tiče kupovine igrača na Ostrvu završen dan pred početak Premijer lige.

Kada je reč o pobedi nad Čelsijem, Pogba kaže da je drugo poluvreme bilo daleko bolje za Junajted.

U prvom poluvremenu oni su imali posed lopte, ali smo dobro reagovali u nastavku. Kad god nam se ukazala prilika, iskoristili smo je. Imali smo sreće da povedemo iz penala, ali posle tog slabijeg starta, meč smo završili odlično. Zadovoljni smo kako smo odigrali poručio je Pogba.

Hari Megvajer se odmah nametnuo kao lider u odbrani.

Ja sam mu dao nadimak, Zver. Bio je impresivan, on je pravi lider. Odmah se uklopio. Pričali smo o tome kako da kontrolišemo odbranu i on se odlično razume sa Viktorom Lindelofom. Bio je to dobar meč za početak – zaključio je Pogba.

b92.net
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter