Izvor:
13.08.2019 u 05:51
0

PRATITE NA HAPPY PORTALU: Zvezda u Kopenhagenu za treću evropsku jesen u nizu!

Fudbaleri Crvene zvezde večeras u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena bore se za plasman u plej-of i treću evropsku jesen u nizu.

Ukoliko Zvezda posle 1:1 u Beogradu prođe dalje obezbediće najmanje Ligu Evrope i protiv Jang Bojsa boriće se za drugu uzastopnu grupnu fazu Lige šampiona, a u protivnom sledi plej-of za drugo po važnosti takmičenje.

– Rezultat iz prve utakmice daje prednost Kopenhagenu, zbog tog gola u gostima, ali u svakom slučaju mi smo se spremili da odigramo hrabru, mušku utakmicu. Teško je davati neke procene, ali ostaje nam još 90 minuta protiv izuzezetnog kvalitetnog protivnika sa iskustvom Lige šampiona – rekao je Milojević na konferenciji za medije u Kopenhagenu.

On je rekao da ne očekuje drugačiji pristup rivala, s obzirom na "pozitivan rezultat".

"Nema tu nekih tajni, i sa jedne i sa druge strane. Znate koliko cenim kolegu Solbakena, on je ovde napravio prepoznatljiv stil i teško da će od njega odstupiti".

Zvezdin trener nije hteo da priča o suđenju, a kada je u pitanju izostanak Milana Pavkova i Bena rekao je:

"Čim nekih igrača nema sigurno da vam to otežava, ali to ne sme da bude izgovor ili alibi. Verujem u svoje igrače, kao što su govorile starije kolege najbolji igrač je zdrav igrač. Imam veliko poverenje u sve igrače", poručio je Milojević.

Na pitanje da uporedi sutrašnji duel sa prošlogodišnjim protiv Trnave, takođe posle 1:1 u Beogradu, Milojević je istakao da je teško da postoje dve iste utakmice.

"Mi moramo da postignemo gol, to je sigurno, mislim da nema sličnih utakmica, ali znam da ćemo dati maksimum", zaključio je Milojević.

Utakmica između Kopenhagena i Crvene zvezde igra se od 20 sati na Parken stadionu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter