Izvor:
15.08.2019 u 12:34
0

POJAČANJE U REPREZENTACIJI SRBIJE: Luka Milivojević se vraća u septembru!

Fudbaler Kristal Palasa Luka Milivojević vratiće se u septembru u reprezentaciju Srbije, najavio je sportski direktor Saveza Vladimir Matijašević.

Milivojević nije igrao za "Orlove" od Mundijala u Rusiji, nakon što je javno kritikovao tadašnjeg selektora Mladena Krstajića.

U međuvremenu, promenila se "klima" u sportskom sektoru FSS, stigli su novi selektor Ljubiša Tumbaković i novi sportski direktor Matijašević.

"Luka Milivojević je raspoložen, naravno, nismo se vraćali na neke teme. Hoćemo da gledamo budućnost, to je insistirao Ljubiša Tumbaković, i napravimo dobru atmosferu, predsednik je saglasan sa tim, svi smo. Sada je sve na selektoru", rekao je Matijaševićza sajt Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Matijašević je zajedno sa novim selektorom Tumbakovićem bio u Londonu, gde je osim sa Milivojevićem razgovarao i sa Aleksandrom Mitrovićem iz Fulama i Nemanjom Matićem iz Mančester junajteda.

"Razgovarali smo o svim situacijama, osim o onim iz prethodnog perioda. Tu smo stavili tačku, nećemo da pričamo o tome, idemo napred. Nadam se da će svi biti na okupljanju ako ih selektor bude pozvao. Moramo da vratimo zajedništvo i atmosferu jer ovo nije klub, već reprezentacija, moramo svi da budemo jedno", kazao je Matijašević.

On je istakao da se nada da će publika podržati nacionali tim u izazovima koji predstoje jer sa dobrom atmosferom može da se ostvari dobar rezultat protiv Portugala.

"Ima optimizma. Svi naši igrači igraju u jakim ligama, dobri su fudbaleri. Treba pre svega da napravimo dobru grupu i atmosferu. Utakmica sa Portugalom može da reši kvalifikacije. I da ne bude tako, ima utakmica za vađenje", naveo je Matijašević.

Reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo ima četiri boda iz tri utakmice, šest manje od vodeće Ukrajine koja ima meč više. Luksemburg ima četiri boda iz četiri utakmice, a Portugal dva iz dve. Litvanija je poslednja sa jednim.

Srbija će 7. septembra u Beogradu igrati protiv Portugala, dok će tri dana kasnije gostovati Luksemburgu.Potom joj u oktobru sledi duel sa Litvanijom u gostima, a u novembru kod kuće protiv selekcija Luksemburga i Litvanije.

Izvor: B92
Foto: Facebook/Luka Milivojevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter