Izvor:
15.08.2019 u 15:49
0

TEŠKI USLOVI ČEKAJU PARTIZAN: Tropska temperatura u Malatiji!

Ekipa trenera Sava Miloševića gostuje u turskoj Malatiji gde je čitavog dana paklena temperatura, a teško da će se drastičnije spustiti do 19 časova kada meč treba da počne. Partizan ima 3:1 iz prvog meča i igra za plej-of Lige Evrope.

Fantastična predstava Partizana u Humskoj pre sedam dana ulila je dovoljno optimizma pred revanš, ali daleko od toga da će biti samo "formalnost", niti u taboru crno-belih žele da čuju taj izraz pred još dodatnih 90 minuta fudbala…

Pogocima Umara Sadika, Takume Asana i Sejdube Sume ostvarena je ubedljiva pobeda, ali ju je malo "pokvario" pogodak Malatije iz praktično druge šanse na meču (3:1).

Upravo taj detalj, kao i to što je Partizan za vikend odigrao nerešeno protiv Napretka (2:2), govore da u Partizanu ne smeju da "polete" i olako shvate protivnika na istoku Turske, u meču koji će biti odigran u veoma teškim uslovima pri visokoj temperaturi.

Turci su u Beogradu pokazali da imaju dosta manjkavosti u odbrani, Savo Milošević je kazao da njegova ekipa mora da napada jer ne zna da se brani, pa deluje da nas i ovoga puta očekuje "otvorena" utakmica u kojoj će Partizanu verovatno biti potreban i jedan gol kako bi obezbedio plasman u plej-of za Ligu Evrope gde ih očekuje norveški Molde.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter